ENGLISH
                         

 

Plesna šola Salsa Slovenija    -   Tečaji Bachate


Bachata je prijetna glasba in ples v paru po poreklu iz Dominikanske republike. Na zahodu se je razvila v različne stile, ki so vsi izjemno popularni tudi na slovenskih plesiščih. Za dominikanski stil bachate je značilno več "fotwoorka" oz. nožne tehnike. Ko so dominikansko bachato bolj približali pop-u, plesu pa dodali različne figure in obrate je nastala Bachata Moderna. Ta je pri nas najbolj razširjena. Bachata združena s številnimi body wave-i in izolacijami iz zouka pa se imenuje Bachata Sensual. To je težji, a zelo atraktiven stil, ki vedno bolj pridobiva na popularnosti.

TEČAJI BACHATE v MAJU


Torek, 3. maja :

► 21:00 - 22:00 : Tečaj Bachate - nadaljevalni 1
Tečaj za tiste, ki že obvladajo osnove oziroma so opravili najmanj en začetni tečaj bachate. Na nadaljevalnem tečaju bodo utrdili osnovne figure in jih nadgradili z novimi zanimivimi bachata kombinacijami, ki se najbolj pogosto plešejo na plesiščih.

Sreda, 4. maja :

► 20:00 - 21:00 : Tečaj Bachate - nadaljevalni 2
Tečaj za vse, ki so opravili najmanj dva ali več tečajev bachate. Nadgradili bodo osvojene lažje figure in se naučili več novih bolj kompleksnih bachata kombinacij. Tečaj bo potekal en mesec, štiri zaporedne tedne, enkrat na teden, vedno ob sredah po 60 minut.

Petek, 6. maja :

► 20:00 - 21:00 : Začetni tečaj Bachate
Tečaj za popolne začetnike, ki se bodo naučili osnovne korake, osnovne obrate in vsako vajo novo preprosto plesno kombinacijo. Tečaj bo potekal en mesec, štiri zaporedne tedne, enkrat na teden, vedno ob petkih.

Torek, 1. februarja :
► 20:00 - 21:00 : Tečaj Bachate - nadaljevalni 1

Tečaj, ki sledi po prvem, začetnem tečaju bachate. Ponovili boste osnove in jih nadgradili z novimi zanimivimi figurami in kombinacijami. Tečaj bo potekal en mesec, štiri zaporedne tedne, enkrat na teden, vedno ob sredah po 60 minut. Lokacija : tečaji potekajo v Salsa Sloveniji, v ljubljanskem BTC, Hiša plesa, Ulica gledališča BTC 8, Ljubljana.

Cena tečaja bachate na osebo je : 35 €.

Predhodne prijave so obvezne. Prijavo pošljite na: salsaslovenija@yahoo.com

Prijavite v paru, s prijatelji, lahko pa tudi sami. V prijavi nevedite ime, priimek in kontaktni e-mail naslov prijavljenih ter na kateri tečaj se prijavljate. Prijavo vam nato v kratkem potrdimo po e-mailu.

Najdete nas tudi na Facebooku, kjer med drugim objavljamo veliko glasbenih, video in foto vsebin. Hvala za všečke ! :)


>
                                          Ljubljana 2004 © SalsaSlovenija salsaslovenija@yahoo.com