ENGLISH
                         

 

Plesna šola Salsa Slovenija    -   Tečaji Bachate


Bachata je prijetna glasba in ples v paru po poreklu iz Dominikanske republike. Na zahodu se je razvila v različne stile, ki so vsi izjemno popularni tudi na slovenskih plesiščih. Za dominikanski stil bachate je značilno več "fotwoorka" oz. nožne tehnike. Ko so dominikansko bachato bolj približali pop-u, plesu pa dodali različne figure in obrate je nastala Bachata Moderna. Ta je pri nas najbolj razširjena. Bachata združena s številnimi body wave-i in izolacijami iz zouka pa se imenuje Bachata Sensual. To je težji, a zelo atraktiven stil, ki vedno bolj pridobiva na popularnosti.

TEČAJI BACHATE v NOVEMBRU 2022


Novembrski tečaji bodo potekali en mesec, oz. štiri tedne. Vaje bodo enkrat na teden, vsakič na isti dan ob isti uri.

Nedelja, 6. novembra :

► 20:30 - 21:30 : Začetni tečaj Bachate
Tečaj za popolne začetnike, ki se bodo naučili osnovne korake, osnovne obrate in vsako vajo novo preprosto plesno kombinacijo. Nadaljevanje tega tega tečaja je predvideno v decembru in kasnejših mesecih.

Nedelja, 6. novembra:

► 19:30 - 20:30 : Tečaj Bachate - nadaljevalni 2
Tečaj za vse, ki so opravili najmanj dva ali več tečajev bachate. Nadgradili bodo osvojene lažje figure in se naučili več novih, bolj kompleksnih bachata kombinacij, z dodatkom elementov sensual bachate.
Lokacija : tečaji bachate potekajo v Salsa Sloveniji, v Centru Premik, Neubergerjeva 9, Zupančičeva jama, Ljubljana - Bežigrad.

Cena enega tečaja bachate na osebo je : 35 €.

Predhodne prijave so obvezne. Prijavo pošljite na: salsaslovenija@yahoo.com

Prijavite v paru, s prijatelji, lahko pa tudi sami. V prijavi nevedite ime, priimek in kontaktni e-mail naslov prijavljenih ter na kateri tečaj se prijavljate. Prijavo vam nato v kratkem potrdimo po e-mailu.

Najdete nas tudi na Facebooku, kjer med drugim objavljamo veliko glasbenih, video in foto vsebin. Hvala za všečke ! :)


>
                                          Ljubljana 2004 © SalsaSlovenija salsaslovenija@yahoo.com