ENGLISH
                         

 

Plesna šola Salsa Slovenija - Plesni tečaji Salse, Bachate in Kizombe

Urnik intenzivnih tečajev Julij 2024   /   Opisi stopenj tečajev   /   Pogosta vprašanja   /   Lokacija   /   Cenik    

INTENZIVNI  4-DNEVNI   POLETNI   TEČAJI   SALSE in BACHATE   JULIJA   2024

Zaradi dopustov so julija in avgusta, namesto enomesečnih tečajev, na voljo intenzivni, v en teden zgoščeni plesni tečaji. Vsak od njih poteka štiri zaporedne dni v tednu, od ponedeljka do četrtka, vsak dan po eno uro. V istem tednu ob različnih urah tako poteka več različnih tečajev, ki jih med seboj lahko kombinirate v cenovno ugodnejše pakete. Termini avgustovskih tečajev bodo objavljeni kasneje.

Prijavite se (v paru, s prijatelji, lahko pa tudi sami) na: salsaslovenija@yahoo.com

Lokacija: tečaji bodo potekali v Centru Premik, Neubergerjeva 9, Zupančičeva jama, Ljubljana - Bežigrad

Od ponedeljka do četrtka, 1. - 4. julija :

► 19:00 - 20:00 : Začetni tečaj Salse - 1. stopnja   (za popolne začetnike)
► 20:00 - 21:00 : Začetni tečaj Bachate   (za popolne začetnike)
► 21:00 - 22:00 : Tečaj Salse - 2. stopnja  (od drugega oz. tretjega tečaja salse dalje)

Od ponedeljka do četrtka, 8. - 11. julija :

► 19:00 - 20:00 : Tečaj Salse - 2. do 3. stopnja   (od četrtega tečaja salse dalje)
► 20:00 - 21:00 : Bachata - nadaljevalni 2 in 3   (od najmanj četrtega oz. petega tečaja bachate dalje)
► 21:00 - 22:00 : Tečaj Salse - 3. stopnja   (od najmanj osmega tečaja dalje)
dvorana 2:
►19:00 - 20:00 : Bachata - nadaljevalni 1   (od drugega oz. tretjega tečaja bachate dalje)
►20:00 - 21:00 : Tečaj Salse - 2. stopnja  (od drugega oz. tretjega tečaja salse dalje)

Od ponedeljka do četrtka, 15. - 18. julija :

► 19:00 - 20:00 : Bachata - nadaljevalni 2  (od najmanj tretjega tečaja bachate dalje)
► 20:00 - 21:00 : Začetni tečaj Bachate   (za popolne začetnike)
► 21:00 - 22:00 : Začetni tečaj Salse - 1. stopnja   (za popolne začetnike)


Vsak posamezni intenzivni tečaj bo potekal štiri zaporedne dni v tednu ob isti uri, vsak dan eno uro. V istem tednu bo ob različnih urah potekalo več različnih tečajev salse in bachate, ki jih lahko med seboj tudi kombinirate. Nadaljevanje začetnih tečajev sledi v tednih in mesecih za njimi.

Cena intenzivnega tečaja na osebo je 35 €, paket dveh tečajev 60 € (za isto osebo, hkratno vplačilo), paket treh tečajev 90 € ... V paket lahko kombinirate katerekoli poletne tečaje (salse, bachate) v istem ali različnih tednih.

Predhodne prijave na tečaje so obvezne. Prijavite se lahko v paru, s prijatelji ali tudi sami, brez para.
Prijavo na tečaj pošljite na: salsaslovenija@yahoo.com

V prijavi navedite ime, priimek in kontaktni e-mail naslov prijavljenih ter na kateri tečaj se prijavljate. Prijavo vam nato v kratkem potrdimo po e-mailu.

ENOMESEČNI   PLESNI   TEČAJI   SALSE in BACHATE   v JUNIJU 2024

Torek, 28. maja :
► 21:00 - 22:00 : Tečaj Bachate - nadaljevalni 2 (od 3. meseca tečajev)
Nedelja, 2. junija :
Dvorana 1:
► 20:00 - 21:00 : Tečaj Salse - 2.do 3. stopnja  (od 4. tečaja salse dalje)
Dvorana 2:
► 20:00 - 21:00 : Tečaj Bachate - nadaljevalni 3 (od 5. tečaja dalje)
► 21:00 - 22:00 : Tečaj Salse - 3. stopnja   (od najmanj 8. tečaja salse dalje)
Ponedeljek, 3. junija :
► 18:30 - 19:30 : Začetni tečaj Salse - 1. stopnja (za popolne začetnike)
► 21:00 - 22:00 : Začetni tečaj Bachate (za popolne začetnike)
Petek, 7. junija :
► 18:30 - 19:30 : Tečaj Salse - 2. stopnja (1) (2. mesec tečajev)
► 20:30 - 21:30 : Tečaj Salse - 2. stopnja (2) (od 3. meseca salse dalje)

Vsak posamezni enomesečni tečaj poteka štiri zaporedne tedne, vajeso enkrat na teden, vedno na isti dan v tednu ob isti uri.

Predhodne prijave so obvezne. Prijavite se v paru, s prijatelji, lahko pa tudi sami, brez para. Prijavo pošljite na: salsaslovenija@yahoo.com

V prijavi nevedite ime, priimek in kontaktni e-mail naslov prijavljenih ter na kateri tečaj se prijavljate. Prijavo vam nato v kratkem potrdimo po e-mailu.

Najdete nas tudi na Facebooku, kjer med drugim objavljamo veliko glasbenih, video in foto vsebin. Hvala za všečke ! :)   CENIK :

   - 1x intenzivni 4-dnevni tečaj bachate ali salse (4 x 60 min) .................... 35 €
   - paket: 2x intenzivni 4-dnevni tečaj bachate ali salse (8 x 60 min) ......... 60 € **
   - paket: 3x intenzivni 4-dnevni tečaj bachate ali salse (12 x 60 min) ....... 90 € **
   - 1x enomesečni tečaj bachate ali salse (4 x 60 min) .............................. 35 €
   - polovica enomesečnega tečaja (dve vaji) .............................................. 25 €
   - posamezen obisk ene vaje skupinskega tečaja .................................... 15 €

**Cena za paket s popustom velja, če so tečaji za isto osebo in ob hkratnem vplačilu vseh tečajev v paketu

Na voljo imamo tudi DARILNE BONE, če želite s plesnim tečajem razveseliti tudi svoje drage. Naročite jih na: salsaslovenija@yahoo.com.


OPISI  STOPENJ  PLESNIH TEČAJEV

Začetni tečaj salse - 1. stopnja
je namenjen popolnim začetnikom, ki bi se radi naučili osnov salse. Po koncu tečaja boste znali dovolj, da boste lahko brez sramu in zadrege zaplesali na kateremkoli salsa plesišču (in se pri tem celo zabavali).

Tečaj salse - 2. stopnja
je namenjem začetnikom, ki ste že opravili začetni tečaj salse in bi radi nadaljevali z učenjem. Na 2. stopnji se boste posvečali predvsem čim natačnejšemu učenju tehnike vodenja in sledenja v paru ter različnih osnovih obratov in drugih elemetov, nujno potrebnih za uspešno plesanje v paru in za kasnejše bolj zapletene plesne kombinacije. Za vpis na naslednjo stopnjo je ta tečaj potrebno obiskati vsaj dvakrat, običajno pa se tečajniki na tej stopnji zadržijo tri mesece.

Tečaj salse - 2. do 3. stopnja
Pridružite se mu tudi tisti, ki ste končali že najmanj tri ali štiri tečaje salse in morate še utrjevali osnovne figure z druge stopnje , jih počasi nadgrajevati ter pridobivati plesno samozavest, preden napredujete na tretjo stopnjo.

Tečaj salse - 3. stopnja
je namenjem plesalcem/kam, ki ste opravili najmanj osem ali več tečajev salse. Potem, ko ste suvereno obvladali posamezne osnovne obrate in ostale plesne elemente, se jih boste na 3. stopnji naučili povezovati v bolj zahtevne plesne kombinacije. Za vpis na naslednjo stopnjo je ta tečaj potrebno obiskati vsaj trikrat, običajno pa še velikokrat več.

Tečaj salse - 3. do 4. stopnja
je namenjen bolj izkušenim plesalcem, ki imate za sabo že najmanj eno leto tečajev, suvereno obvladate osnovne figure, vodenje in sledenje ter brez težav ustvarjalno plešete na plesišču. Učili se boste daljših in vedno bolj kompleksnih figur, z dodatkom stylinga zanjo in zanj.

Tečaj bachate
Bachata je romatičen, počasnejši ples iz Dominikanske republike, ki ga najdete tudi na vsakem plesnem salsa večeru. Ker so ritem in koraki enostavnejši od salse, se ga je zelo lahko naučiti. Na začetnem tečaju boste začeli z osnovnimi koraki in gibanjem in napredovali do preprostih figur, na nadaljevalnem pa sledi učenje bolj kompleksnih kombinacij, s katerimi boste blesteli na vsakem plesišču.
NADALJEVALNI 1 je namenjen vsem, ki imajo opravljen vsaj začetni tečaj bachate, po približno štirih mesecih tečajev bachate pa sledi še zahtevnejši NADALJEVALNI 2.

Tečaj kizombe
Kizomba je počasen, čuten ples afriškega porekla z evropskimi primesmi. Ta ples, ki se pleše v objemu, nekateri imenujejo tudi afriški tango. Izvira iz Angole, dobro uveljavljen pa je tudi v Evropi in drugod po svetu. Pri nas je kizomba postala sestavni del vsakega salsa večera, zato je dobro znati vsaj osnove.

ZAČETNI tečaj kizombe je primeren za vse, ki se kizombe učijo prvič, NADALJEVALNI 1 je za tečajnike, ki imajo za sabo eden do dva tečajev kizombe, NADALJEVALNI 2 pa je za tečajnike, ki imajo za sabo štiri ali več mesecev tečajev in nadaljujejo z bolj zahtevnimi elementi.

LOKACIJA

Plesna šola Salsa Slovenija plesne tečaje izvaja plesnem Centru Premik, Neubergerjeva ulica 9, v Zupančičevi jami, Ljubljana - Bežigrad. Dvorane so klimatizirane, opremljene z ogledali, profesionalnim ozvočenjem, parketom, garderobami in toaletnimi prostori.POGOSTA VPRAŠANJA

Kaj je potrebno za prijavo na tečaj ?
V prijavi navedite za kateri tečaj se prijavljate, imena in priimke ter e-mail naslove udeležencev plesnega tečaja in jo pošljite na e-mail naslov salsaslovenija@yahoo.com , plačilo tečaja pa se poravna pred začetkom prve ure na kraju tečaja.

Kakšno obleko in obutev potrebujem za udeležbo na tečaju salse ?
Na tečaj salse pridite v lahkih vsakdanjih oblačilih, ki omogočajo udobno gibanje in so po možnosti iz raztegljivih materialov. Obutev naj bo lahka, z gladkim podplatom, na katerem se je mogoče z lahkoto zavrteti. Športni copati s podplatom iz narezane gume niso primerni, ker ne omogočajo drsenja. Če premorete plesne čevlje, jih prinesite s seboj in se preobujte v garderobi.

Ali se lahkoplesnega tečaja udeležim brez soplesalca/soplesalke ?
Na tečaj salse lahko pridete tudi brez soplesalke/soplesalca in si jo/ga najdete kar na tečaju. Ponavadi približno polovica tečajnikov na tečaj namreč pride brez plesnega partnerja/partnerke. V nasprotnem primeru dodatne plesalce/ke poskusimo zagotoviti mi.

Ali moram poleg plačila tečaja plačati še članarino ali vpisnino ?
Ne poleg plačila tečaja, na katerega ste se vpisali, ne zaračunamo nobene vpisnine, članarine ali česa podobnega.

Ali lahko naknadno zamenjam stopnjo tečaja ?
Če po začetku plesnega tečaja, ki ste ga ravno začeli obiskovati, ugotovite, da niste na pravi stopnji ali vam tečaj zaradi česa drugega ne odgovarja, greste še vedno lahko v drugega. Posvetujte se s salsa inštruktorjem/ico in izberite drugo stopnjo. Seveda brez doplačila.

Na vrh

                                          Ljubljana 2004 © SalsaSlovenija salsaslovenija@yahoo.com